Venteliste

Opskrivning på ventelisten

Det er en god idé at skrive dit barn på ventelisten i god tid, da der er ventelister til de fleste klasser

Man skriver sit barn på ventelisten ved at klikke på nedenstående link og logge ind med Mit-ID. Det er kun forældre der har forældremyndighed og samtidig bor sammen med barnet, der kan skrive barnet på ventelisten. Det koster kr. 400,00 at skrive sit barn op. Dette er et administrationsgebyr, som ikke tilbagebetales.

Det er vigtigt at udfylde hele formularen. Sæt hak i ”modtag advisering” ellers kan vi ikke sende mails til jer. Når I har udfyldt formularen og indbetalt ventelistegebyret, modtager I en e-mail kvittering med opskrivningen. Hvis I IKKE modtager en kvittering, skal I logge ind igen og rette jeres oplysninger, da e-mailadresserne højst sandsynligt indeholder fejl.

Om søskende:
Det er forældres eget ansvar, at oplysningerne om søskende på henholdsvis skolen og ventelisten er udfyldt korrekt, og at det bliver opdateret, hvis der sker ændringer. Skolen har ikke mulighed for at trække oplysninger på det centrale personregister.

Så snart vi kan tilbyde en plads til jeres barn, vil I blive kontaktet. For yderligere information vedrørende optagelse, se procedure for optagelse på skolen. https://www.ventelisten.net/101191

LEDIGE PLADSER
Der er i øjeblikket ingen ledige pladser. Man er velkommen til at skrive sig op på ventelisten
Læs mere om optagelse på venteliste her
VIGTIGE DATOER
Informationsmøde 0.Kl 2025/26 kommer senere


Informationsmøde 8.Kl 2025/26 kommer senere
ANSØG OM PLADS
Klik her
LEDIGE STILLINGER
Information

Børne U.N.I

Valdemarsgade 14
1665 København V

33 25 34 05
info@borneuni.dk

Sociale medier