Optagelse

Vi optager en gruppe på 24 elever til skolestart i 0. klasse. På. 8. årgang optager vi yderligere 24 elever, så der dermed bliver  dobbelt så mange elever på 8. og 9. årgang. 

Skulle der blive en plads ledig på en af årgangene fra 0. - 9. klasse, vil vi først kontakte folk på vores venteliste og evt. lægge det på hjemmesiden. 

Børne U.N.I inviterer i løbet af efteråret til informationsmøder for, hvor nye og interesserede forældre og børn kan besøge skolen og høre om det pædagogiske grundlag, skolens profil og undervisning af eleverne.
Optagelse skolestart - 0. klasse
Optagelse 1. - 7. klasse
Optagelse 8. klasse

Åben Skole er den dag på året, hvor landets grundskoler holder åbent hus for alle. Arrangementet tilrettelægges i et samarbejde mellem Skole & Forældre, enkelte kommuner samt Dansk Friskoleforening og afholdes første torsdag i november. Børne U.N.I deltager ikke hvert. Du kan finde information om deltagelse og dato i boksen til højre. Tilmelding er ikke nødvendig.

Skolestart for 0. klasse er i august måned. Vi ønsker at Børne U.N.I som udgangspunkt er en lokal skole, så der er bl.a. forhold omkring afstand i forhold til optagelse. Derudover tager vi hensyn til, hvis man allerede har søskende på skole, plus anciennniteten på ventelisten. 

Ønsker du at skrive dit barn på venteliste til skolestart i 0. årgang, kan du gøre det fra barnet er født og har fået et cpr. nr.

Læs venligt vores optagelseskriterier for skolestart 0. klasse ........

Vi holder informationsmøde i efteråret for interesserede forældre til elever, der skal starte på 0. årgang, det efterfølgende kalenderår. Her kan du høre mere om skolens værdigrundlag, hverdagen, undervisning, aktiviteter og meget andet.

Dato finder du i boksen i bunde af dette dokument.

På 8. årgang optager vi yderligere 24 elever, så det bliver et dynamisk og levende ungdomsmiljø i overbygningen.

På 8. årgang kommer de nye elever fra hele København. 

I efteråret holder vi informationsmøde for interesserede forældre til elever, der ønsker at starte i overbygningens 8.-9. årgang, det efterfølgende kalenderår. Her kan man høre mere om skolens værdigrundlag, hverdagen, undervisning, aktiviteter og meget andet. 

Vi gøre os umage med at undersøge, om vi er det rette match med de elever, der søger om optagelse til vores 8. årgang. Det gør vi blandt andet igennem en personlig samtale med den pågældende elev og vedkommendes forældre.

Se yderligere optagelseskriterier. 

LEDIGE PLADSER
Der er i øjeblikket ingen ledige pladser. Man er velkommen til at skrive sig op på ventelisten
Læs mere om optagelse på venteliste her
VIGTIGE DATOER
Infomøde 8.-9. årgang 2021/22: Udsat - yderligere information følger
ANSØG OM PLADS
Ansøg om optagelse
Hjemmesiden er ny, der vil løbende komme tilføjelser og rettelser.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram